Fornemt medaljesæt til Ikastdrenge i volleyball
Ikast KFUMs HU16-drenge vandt i weekenden bronzemedaljer, da de 12 bedste hold fra hele landet mødtes til DM i Skjern.
Ikastdrengene fik nogle lidt lette modstandere i de to første runder, hvor det blev 2-0 over såvel Esbjerg som Skårup. I den tredje kamp gjaldt det så Hvidovre, der havde overrasket i den første kamp og slået puljens førsteseedede, Grøndal, med 2-1. Mod Ikast vandt Hvidovre 1. sæt, Ikast vandt 2. sæt og i 3. sæt første Hvidovre 8-2, inden Ikast igen fik momentum og vendte det truende nederlag til en sætsejr på 16-14.
Allerede i den næste kamp ventede topseedede Grøndal og Ikast fik igen en elendig start, tabte første sæt med hele 25-12, men fik så fat i den lange ende og vandt de næste sæt med 25-16 og 15-8.
I den sidste puljekamp vandt Ikast sikkert over Amager og var dermed klar til semifinale med Lyngby/Gladsaxe. Da to af Ikastspillerne, Christian Hauberg og Simon Rahbek skulle konfirmeres søndag blev Ikast reduceret til 6 spillere på finaledagen.  Det er imidlertid ikke nogen undskyldning for at semifinalen blev stævnets dårligste kamp for Ikast og Lyngby spillede sig dermed i finalen, hvor de senere tabte til Gentofte.
Ikast spillede bronzekamp og det var igen mod Hvidovre, og denne gang var Ikast klar fra start og vandt første sæt, men nu kom Hvidovre igen og vandt 2. sæt. I det afgørende 3. sæt fik Ikast en god start og havde et lille forspring, som de holdt gennem hele sættet og dermed var medaljerne i hus.
I forbindelse med præmieoverrækkelsen blev der udtaget et såkaldt Dream-Team, hvor alle deltagende trænere og anførere havde stemt om, hvem, de synes, er de bedste spillere på en række pladser, og her fik Ikast KFUMs hardhitter Simon Makne Randers æren af at blive udtaget som en af landets bedste angribere.
Ikasts piger i DU15 deltog i det samme stævne, men havde mest held med at bakke drengene op. Holdet tabte alle lørdagens kampe, selv om de var i en knivskarp 2-1-kamp mod Odenseklubben, VHG. Det lykkedes dog søndag at undgå sidstepladsen ved at besejre Holstebro.
Både hos drenge og piger var de Københavnske hold i særklasse. Ikastdrengenes bronzemedaljer var således det eneste medaljesæt, der ikke endte i hovedstadsområdet.

Vedlagte billeder kan frit benyttes i forbindelse med denne omtale:
7156: Ikastholdet på podiet med bronzemedaljer. Fra venstre er det træner Aske Donslund, 5 Mathias Staghøj, 2 Frederik Kreuzfeldt, 11 Mathias Elm Pedersen, 3 Emil Didriksen, 2 Mathias Overby og 8 Simon Makne Randers. Simon Rahbek og Christian Hauberg var med lørdag, men blev konfirmeret søndag, så da holdkammeraterne kom hjem søndag tog de på besøg og afleverede medaljer til de to konfirmander.
7189: Simon Makne Randers på dreamteam, som en af de 7 bedste spillere ved årets Danmarksmesterskab for spillere født 1995 og senere. Det er Ikastspilleren længst til højre.
7041: Fra bronzekampen. Ikasts Emil Didriksen(3) hamrer bolden ned hos Hvidovre, mens Frederik Kreuzfeldt sikrer.
7038: Fra bronzekampen. Ikast Mathias Elm Pedersen(11) og Mathias Overby(9) blokerer et angrebsforsøg fra Hvidovre.
(billederne findes i galleriet DM-søndag)