1986-1987
Kommentar

Endnu et fantastisk forår
I 86-87 blev klubben for første gang tophold i 3. division.
Aviserne følger herrernes kampe i 3. division tæt og spændingen stiger hele vejen igennem. I foråret 1987 kom så oprykningen til 2. division i hus og det blev fejret!

Det var en tid med enorm gejst og fremgang i og omkring klubben. Hjemmekampene i 3. division trak ofte over 100 tilskuere og til topkampene kunne der være 250 tilskuere i hallen.


Oprykningen for herrerne blev sikret med en 3-0-sejr over Vestsalling, der i de foregående år havde været i 1. division og gjort en rigtig god figur. Nu var holdet på vej nedad og mødte Ikast, der var på vej i modsat retning. Vestsalling slog sig siden sammen med Højslev SV og dannede Skive FVK.
Der var runddans på forsiden af Herning folkeblad:


Ikastfesten fortsatte ugen efter da damerne efter bare et år i 3. division fulgte med herrerne op i 2. division.

Skrapbogen fortæller derefter at 7 Ikasthold var til KFUM-forbundsmesterskaber, hvor det for første gang nogensinde lykkedes Ikasts H1 at slå Silkeborgs H1. Silkeborg var netop rykket ud af 1. div. og Ikast var rykket op fra 2. div. Sejren blev på 3-2. 

Damejunior forsvarer DM
10. maj i Brøndby vandt Ikasts damejuniorhold for andet år i træk DM.
Det blev igen fejret med borgmestermodtagelse osv.


Bagest ses Helle Thygesen og den ny træner, Morten Køhler.
I midten er det Rikke Skriver, Anne Henriksen, Anette Fly og Betina Stub. Forrest er det Birgithe Bianco, Lotte Grove og Birgitte Rasmussen. Bettina Risbjerg mangler på billedet.

International succes
I løbet af foråret vandt herre 1 turneringer i både Tyskland og Holland.
De vestjyske kredshold klarede sig rigtig godt ved stævnet mod de andre kredse. Der var god Ikastrepræsentation.
Birgithe Bianco og Betina Stub kom på ynglingelandsholdet.

Alt i alt et fantastisk forår. Og det hele blev beskrevet i aviserne, så da vi startede 87-88-sæsonen blev døren slået ind af mennesker, der ville til at være volleyballspillere.