1987-1988
Rush
Klik for stort billede....

Efter den fantastiske sæson 86-87 var klubben højt profileret i den lokale presse og det var nok medvirkende til at der på tilmeldingsaftenen i august 1987 kom 142 og meldte sig ind. Flere kom til senere og medlemstallet rundede 200.
Pladsmanglen tvang klubben til at være kreative, og en henvendelse til kommunens Kulturelt Udvalg endte med en forsøgsordning, hvor vi kunne træne videre efter kl. 22 som ellers var lukketid. Nu måtte vi selv smække døren, når vi gik og overskriften i avisen ses her.

Idrætspris overrakt ved Ikast Cup
Klik for stort billede.... Ikast Volley Cup blev stadig afviklet over en weekend med seniorhold lørdag og ungdomshold søndag. Det var hårdt arbejde med fuld knald på seniorstævnet lørdag, fest med deltagerne - ikke mindst de norske hold - lørdag aften. Der var fest og indkvartering på Vestre. Efter festen var der jo oprydning osv.
Problemet kom først, når der var brug for mandskab søndag morgen til ungdomsstævnet. I 1987 kom der 45 seniorhold og endnu flere ungdomshold. Så der var i alt over 100 hold med.
I forbindelse med stævnet fik klubbens damejuniorhold overrakt Kommunens Idrætspris af borgmesteren. Klik på billedet for at se Ikast Avis' artikel. På avisens forside var der også billede af hele holdet.
Minivolley på egen skole
Klik for stort billede.... Som noget nyt startede klubben minivolley på alle skoler, så børnene kunne gå dirkte fra fritidshjem til volley. Det gav pote på medlemssiden.
På biledet ses de første kids/minier fra Nordre Skole. Peter og Michael stoppede inden de blev voksne, men Peter Boysen har efter en længere pause været med på mixholdet igen i 2006-2009. Keld Fihl Andersen fortsatte også med volley og karrieren kulminerede med et dansk mesterskab som spillende træner og formand i Skovbakken.
Medlemslisten i "Intern turneringsplan" viser at der var 6 minispillere på Vestre Skole, 9 på Hyldgård, 17 på Nordre og ikke mindre end 32 minispillere, der trænede i 2 gymnastiksale på Østre skole. Og det var bare dem, der var meldt ind, da "Intern" gik i trykken i oktober.
Ikast Avis' idrætspris - foran Anja A!
Klik for stort billede....

Hæderen regnede fortsat ned over klubben og især over DJ, der nu var DY.
Ikast Avis' Idrætspris uddeltes efter afstemning blandt læserne. Her var volleypigerne sikre vindere foran bla. et ungt håndboldtalent i IFS ved navn Anja Andersen.

Generalforsamling
Klik for stort billede.... Generalforsamlingen i 1988 får god dækning af de lokale medier. En medlemsfremgang fra 140 til 210, dvs. 50 % vækker opsigt sammen med de mange gode resultater.
Henrik Hven fortsætter som formand. Nyvalgte dette år var Kare Skyum og Per Kaspersen. Peder Dahl genvalgtes. De andre, som ikke var på valg, var Henrik Hven, Henrik Nørgaard og Jørgen Donslund.
Damerne måtte ned igen
Klik for stort billede....

Damerne klarede ikke skærene i 2. division, men måtte tilbage i 3. div. for en kort bemærkning.
Herrerne sluttede som nr 5 og var dermed lige nøjagtig i rækkens bedste halvdel.
 

Landskamp mod Tyrkiet
Klik for stort billede....

Der var først en damelandskamp mod Norge, som DK tabte 3-0. Den var der ikke meget at skrive om. Men herrekampen mod Tyrkiet, havde først og fremmest samlet mange tyrkiske tilskuere, som gav deres hold en flot opbakning og dels blev det en meget tæt og underholdene kamp, som Tyrkiet vandt 3-2.

100 ungdomsspillere i Sundby
Klik for stort billede.... Sundby KFUM på Amager (senere en del af Amager VK) var dette år vært for forbundsmesterskaberne for ungdomshold. Da vi fik talt tilmeldingerne, viste det sig at vi skulle have præcis 100 afsted - og det blev med toget.
Resultaterne var over forventning, som det ses af klippet.
DM for ynglinge
Klik for stort billede.... I 1988 var vi første gang værter for et DM. Arrangementet havde et par problemer. Dels skuffede klubbens højt profilerede Dameyngline og blev kun nr. 4. Dels var klubbens arrangementsansvarlige Karen Skyum og DVBFs arrangementsansvarlige Jørgen Donslund. Men de blev begge forhindrede, idet Bjarke blev født midt under DM.
Der var heldigvis mange gode kræfter, der var klar til at løse opgaverne, men der var naturligvis lidt turbulens. Hele DY-holdet besøgte iøvrigt Karen og Bjarke på sygehuset dagen efter DM.
For nogle af DY var sæsonen stadig ikke slut. 5 spillere var med på KFUM-landsholdet i Osnabrück, Helle Thygesen, Lotte Grove, Mette Grove, Bettina Risbjerg og Birgithe Bianco. Morten Køhler var også træner for dem i den sammenhæng og det blev til sølvmedaljer.
Også tre drenge var med til KFUM-EM: Klaus Kloster Jeppesen, Jesper Bernt Jensen og Benny Nyborg.
Iøvrigt var Betina Stub, Rikke Jørgensen og Anette Fly også udtaget til mesterskaberne, men kunne ikke komme med pga. eksamen.
På det rigtige y-landshold i DVBF var Betina Stub stadig med sammen med Birgithe Bianco. Her blev de suppleret af Bettina Risbjerg fra Ikast, der blev udtaget i foråret 88.

Beachvolley var der stadig ingen der spillede, men man tog på sommerture til Halle i Vesttyskland og Haag i Holland med to hold til hvert stævne.