Resultater lørdag
HU21
Klik for stort billede.... I HU21 har Gentofte været meget suveræne.
Hvidovre Køge og Ikast dystede lørdag aften i Hyldgårdhallen foran et stort publikum og det endte med at Hvidovre Køge trak en 2-1-sejr i land og dermed har lagt sig lunt i hælene på Gentofte. Kan de også overraske Gentofte i finalen i morgen og dermed gentage triumfen fra sidste års DM?
Hornsyld er en af de mest fremgangsrige klubber i landet og har hele to hold med i HU21. Det er ikke blevet til så mange sejre, men gode erfaringer tæller også.
Sidste hold i rækken er Kristiansand, der med foreløbig to sejre og to nederlag er tilfredse. Ikke mindst i betragtning af at holdet er lidt yngre end gennemsnitet.
DU21
Klik for stort billede.... I DU21 har Ikast lagt sig. i spidsen efter en flot sejr over BLH21. BLH21 (Brøndby, Lyngby, Hvidovre-holdfællesskab) kan dog sikre sig en finaleplads om Ikast ved at slå Fortuna søndag morgen.
HU18
Klik for stort billede.... Fire gode og jævnbyrdige hold giver hinanden fede kampe. I morgen er der en ny runde - og tætheden er så god, at det kan blive anderledes resultater. Når det hele regnes sammen findes vinderne.
DU18
Klik for stort billede....

De 7 hold spiller alle mod alle, og det ser godt ud for værtsklubben, hvis to hold har vundet alt ind til videre - med undtagelse af den indbyrdes kamp, som kun det ene hold kunne vinde;-)

HU16
Klik for stort billede.... De fire hold har mødt hinanden 1 gang lørdag og Ikast ligger forrest, mens Rødovre ikke har vundet noget endnu.
Men det kan de nok i morgen, hvor de bytter plads med færøske SI Volley, så Rødovre spille ri HU14 mens færingerne bliver nye spændende modstandere for HU16-holdene.
DU16 2
Klik for stort billede....

I DU16 pulje 2 har Ikast lagt sig i spidsen og får svært ved at undgå finalen efter 4 2-0 sejre på førstedagen.

DU16 1
Klik for stort billede.... Der er to puljer til fordeling af de 11 hold i DU16.
I pulje 1 er både Grøndal og Kristiansand ubesejrede, så det ser spændende ud.
HU14
Klik for stort billede.... HU14 blev domineret af de færøske gæster, som er rigtig gode. De havde egentlig meldt sig til i HU16, men ville gerne flyttes til HU14. Den overdrevne respekt for det danske niveau er vist blevet visket væk i løbet af lørdagen. Nu vil de gerne spille træningskamp mod Ikasts HU16 inden de rejser hjem på tirsdag.
Ikasts drenge har gjort det rigtig godt og ligger på andenpladsen. De mødte Grøndal i en rigtig spændende kamp som skal gentages som semifinale søndag morgen.
Her møder Vestsjælland de færøske favoritter, mens Fortuna som dagens femmer skal møde de to semifinaletabere.
SIDSTE: Færøerne forlader HU14-rækken og bytter plads med Rødovres HU16.
Rødovre kan ikke vinde præmier i HU14-rækken, da de er for gamle, men de kan få gode kampe og møde nogle nye hold.
DU14
Klik for stort billede.... Ligesom hos HU14 har førøske SI Volley gjort rent bord i DU 14.
Det samme har Rødovre 1, så der bliver både en puljekamp og en finale mellem de to hold søndag.
I den anden ende af rækken skal Ikasts spillere nok indstille sig på en sidsteplads. Men det er et ungt og talentfuld hold, som nok skal få mange sejre i fremtiden.